The 5-Second Trick For kırklareli prefabrik ev modelleri

Wiki Article

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Yaşayacağınız evin kişiliğinizi yansıtmasını sizin için özel olarak inşaa edilmesini ister miydiniz? Cevabınız evetse prefabrik evler tam sizing göre! Prefabrik evler fabrikada gelişmiş bilgisayar teknolojileriyle üretildiklerinden tamamen kişiselleştirilebilirler.

lasik Tasarım: Geleneksel bir ev tasarımını yansıtan 2 katlı prefabrik evler, genellikle önde bir girişe, alt katta oturma odası ve mutfak, üst katta ise yatak odalarına sahip olabilir. Dış cephe tasarımında ahşap, çelik veya diğer prefabrik malzemeler kullanılabilir.

İki katlı prefabrik evler, tek kat prefabrik ev gibi fabrika ortamında prefabrik malzemelerden üretilmektedir. Tek katlı evler gibi hazırlanır ve talep edilen zemine kurulumu sağlanır.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Şehir hayatının kalabalık havasında kısıtlı hayat koşulları sürdürmek yerine daha rahat, kullanışlı ve belirlenen en ekonomik fiyatlar ile elde edebilirsiniz. Kendisine gizli bir dünya sunmak isteyen kişilerin sık sık tercih ettiği bu hazır yapılar, bu evlerin dışından iç kısmına, peyzaj düzenlemesinden oda metrekaresine dek bütün çanakkale prefabrik ayrıntıları siz planlayabilirsiniz.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve çanakkale prefabrik ev modelleri montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla dimension kalan bir tercih olurken geleneksel konutlarla kıyaslandığında neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

İdeal Ev & Prefabrik Evim & prefabrik ev Idealmod & Prefabrikbiev markalarımız sadece Türkiye değil dünyanın her yerine eşsiz bir hizmet sağlamaktadır.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Her gereksinime ve talebe uygun çözümler sunan Prefabrik Evimde istediğiniz donanımlara sahip yapılar bulabilirsiniz. İki katlı ev modelleri arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Prefabrik Evim, her kullanım alanına en uygun modelleri sunmaktadır. Minimalist yaşam tarzını benimseyen kişiler ya da daha küçük bir yaşam kırklareli prefabrik alanı isteyen kişiler için idealken, daha geniş aileler için prefabrik dubleks tekirdağ prefabrik ev modelleri daha uygundur. İlk olarak hangi yapının sizin için daha uygun olduğuna karar vermeniz gereklidir. Bu aşamada nasıl bir evde yaşamak istediğinizi düşünebilirsiniz.

Report this wiki page